Flyttstädning

Blog post description.

1/5/20231 min read

Vill du underlätta hela flyttprocessen rekommenderar vi att boka en flyttfirma. Välj en firma som har fått kvalitetscertifieringar då det innebär större trygghet för dig. För att flytten ska vara så enkel som möjligt ska en flyttfirma erbjuda: kartonger, emballage material (filtar, papper, bubbelplast m.m.) och försäkring (vid alternativa skador av egendom).

OBS! Om städningen inte går igenom inspektionen kommer ni vara tvungna att betala ett städbolag som fastighetsägaren väljer.

Städtips: Listan är lång på vad som ska städas och det krävs tålamod, tid och noggrannhet. Exempel på städplatser som många glömmer kan vara under och bakom spisen, bakom kylskåpet, golvbrunnen, avtorkning av element etc. Glöm inte bort att göra en checklista för flyttstädning och gå igenom den noga en extra gång, innan du lämnar in nycklarna.

Glöm inte att säga upp alla avtal (el, bredband, parkering osv) som gäller bostaden innan bra tid, uppsägningstid tar ofta tre månader därför man måste ha koll på dessa.

Ändra adressen
Adressändring tar ca 1-2 veckor och ändras på Skatteverkets hemsida med hjälp av blanketter eller BankID. Trots att du adressändrar på skatteverket kan det vara nödvändigt att meddela företag som du har en relation med (aktiva fakturor m.m.) då det finns risk att de inte får besked om din adressändring.

Kundtjänst:
Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster.

Kontakta oss

Besök adress:
Roted 102, 873 95 Ullånger
Björnstugan

Kontakt uppgifter:
Info@hogakustenstad.se
070-366 43 70