Tjänster företag

Kontorsstädning

Lokalvård som lyfter er arbetsmiljö
Vi tar hand om din arbetsplats på ett mycket bra sätt. Rena lokaler ger ökad trivsel både för anställda och kunder. Vi anpassar tjänsterna efter dina behov. 
Avtalsbunden  Lokalvård: Vi utför i huvudsak traditionell avtalsbunden lokalvård som vanligen sker på daglig- eller veckobasis. Vi erbjuder också periodiskt underhåll av olika typer av underhållstjänster såsom golvvård, fönsterputsning och service av utemiljön. 
Enskilda uppdrag ?Utöver avtalsbunden lokalvård tar vi oss an enskilda uppdrag som t.ex. flytt-, bygg- och industristädningar.
Förbrukningsmaterial ?Vi ser till att det finns och fyller på förbrukningsmaterial på din arbetsplats. Det gäller bland annat toalettpapper, pappershanddukar, tvål och diskmedel.

Höga-Kusten Städ & Allservice som löneförmån
Avlasta era medarbetare från vardagens måsten- ta oss som en löneförmån. 
Förbrukningsvaror: Era anställda får bra priser på våra förbrukningsvaror som kan levereras till arbetsplatsen. 

Trygghet och säkerhet
Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Höga Kusten Städ & Allservice genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

Om något skulle hända...?Höga Kusten Städ & Allservice försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Garanti
Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det kunden inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter servicetillfället.

Lämna offertförfrågan

This site is protected by hCaptcha and its Privacy Policy and Terms of Service apply.